Η εταιρεία - PM MICROCARE

Στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας η PM Microcare αντιπροσωπεύει, εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει στην Ελληνική αγορά μία εκτεταμένη ποικιλία gourmet προϊόντων κορυφαίων οίκων στο είδος τους από όλο τον κόσμο για την τροφοδοσία μονάδων μαζικής εστίασης και για την τέρψη απαιτητικών καταναλωτών.

Η εταιρική της φιλοσοφία βασίζεται στις αρχές της αυστηρής προσήλωσης στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει καθώς και στη διαρκή εξυπηρέτηση των πελατών της, στους οποίους προσφέρει πρωτοποριακά, καινοτόμα προϊόντα και τεχνική υποστήριξη.

Πλήρης εξυπηρέτηση, διαρκής υποστήριξη

Για την εξυπηρέτηση των πελατών της η PM Microcare μεταφέρει και υποστηρίζει την τεχνογνωσία των οίκων που αντιπροσωπεύει με συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση.

Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη σωστή χρήση και διαχείριση των προϊόντων, τη διατροφική τους αξία και την αισθητική τους παρουσίαση.

Οργανώνει τακτικές προωθητικές ενέργειες για τη γνωστοποίηση και παρουσίαση των προϊόντων της.

Μια πρότυπη εταιρεία

Με κεντρικά γραφεία στην Αττική εξυπηρετεί τους πελάτες της σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Οργανωμένη κατά τα πρότυπα των οίκων που αντιπροσωπεύει, διαθέτει προηγμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών υπηρετώντας το αντικείμενό της με συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία.

Οι στόχοι και οι προοπτικές

Η πολύχρονη εμπιστοσύνη Ευρωπαϊκών, Αφρικανικών και άλλων διεθνών οίκων προς την PM Microcare αλλά και η σταθερή προτίμηση των πελατών της στην Ελλάδα προδιαγράφουν για την εταιρεία δυναμικές προοπτικές.

Η PM Microcare προγραμματίζει άμεσα την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της με στρατηγικές συνεργασίες αναγνωρισμένων διεθνών οίκων και διεύρυνση του δικτύου διανομής στην Ελληνική επικράτεια.